• Voor al uw wensen op alle tijden
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Tafelvoetbal: Bewegen en plezier voor iedereen!!
  • Neem vooral contact op of kom langs in de showroom.
  • Voor al uw wensen op alle tijden
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Tafelvoetbal: Bewegen en plezier voor iedereen!!
  • Neem vooral contact op of kom langs in de showroom.

Onze missie

Tafelvoetbal is een spel wat nergens mag ontbreken. Het is echt plezier en bewegen voor iedereen! Tafelvoetbal Nederland wil proberen om het tafelvoetbalvirus overal terug in Europa te krijgen. Betere Prijzen, Snelle levering en de service zo hoog mogelijk. Buiten het aanbieden van de kwaliteit merken om zo het tafelvoetbal plezier te garanderen, proberen we ook echt op iedere plek en voor alle leeftijden de sport te promoten. Zodat hopelijk net als wij hebben mogen genieten van de meest sociale sport van de wereld, iedereen straks een plekje in de buurt heeft met een mogelijkheid om een tafelvoetbal partijtje te spelen.

Tafelvoetbal: Plezier en bewegen voor iedereen!!

Onze waarden

Om het meest sociale spel van de wereld naar de mensen te brengen kan dit natuurlijk alleen op een zelfde manier. De belangrijkste bonus en het streven is iedere klant of bezoeker een glimlach te geven en hopelijk ook terug te ontvangen. Want plezier en een glimlach zijn helaas onbetaalbaar. Maar het blijft wel de reden dat Tafelvoetbal Nederland is ontstaan en waar men voor zal werken. Passie doorgeven om zo het spel weer terug te laten komen in alle hoeken van Europa!

Onze producten

Om het spelplezier te kunnen blijven behouden zal Tafelvoetbal Nederland alleen de Wereld A-merken aanbieden aan de klant. Uiteraard altijd op zoek naar de beste prijs voor de klant. Zodat we ook echt achter al onze producten kunnen staan en met passie kunnen blijven verkopen.

Jong en oud. TNL is voor iedereen

Onze klanten

Onze klanten houden van onze mooie, zorgvuldig geselecteerde producten en onze goede service. Maar vooral uiteraard ook voor de lage prijzen waar we altijd ons best voor zullen blijven doen. Geen vraag te gek als het maar om het plezier en de passie van Tafelvoetbal gaat. Jong of oud, beginner of professional, iedereen is welkom en aan iedereen wordt gedacht.