• Voor al uw wensen op alle tijden
 • Gratis verzending vanaf €50
 • Tafelvoetbal: Bewegen en plezier voor iedereen!!
 • Neem vooral contact op of kom langs in de showroom.
 • Voor al uw wensen op alle tijden
 • Gratis verzending vanaf €50
 • Tafelvoetbal: Bewegen en plezier voor iedereen!!
 • Neem vooral contact op of kom langs in de showroom.

Warrior Table Soccer Tournament 2020 Tafelvoetbal

€ 850,00

incl. belastingen plus verzending
Tafelvoetbal Nederland zorgt zsm voor een nieuwe voorraad, momenteel helaas uitverkocht.
Levertijd: 14 dag(en)

Beschrijving

Nu eindelijk in heel Europa verkrijgbaar: de tafelvoetbaltafel van Warrior Table Soccer!! Kwaliteit/prijs verhouding is onovertroffen. Met de grootste veiligheid voor de jonge spelers en speleigenschappen zoals de professionals die de tafel ontworpen hebben eisen voor hun spel.


Warrior Table Soccer Pro Tournament 2020

Het nieuwe model van het Amerikaanse merk Warrior Table Soccer. Als u een liefhebber bent van Tafelvoetbal kent u ongetwijfeld de professionele voetbaltafel van dit merk. Ontworpen met 1 doelstelling: dezelfde kwaliteit als de andere wereldmerken voor een zo laag mogelijke prijs.

Met veel passie en liefde voor het spel hebben de Amerikaanse topspelers deze tafel met perfecte speeleigenschappen ontworpen. Om zo tafelvoetbal voor alle liefhebbers betaalbaar te maken.

Buiten de geweldige speeleigenschappen is er ook extra aandacht besteed aan de veiligheid door de stangen te beschermen met doorzichtige kokers. Zo hoeft u niet continu op te letten als de jongere kinderen in de buurt lopen of zelf een balletje schieten!

De stelvoeten zijn zo ontworpen dat zelfs bij een ongelijk oppervlakte de tafel nog stabiel en waterpas te plaatsen is.

Twijfelt u nog of dit de beste keuze is voor u? Neem dan een kijkje op de site van www.tafelvoetbal-nederland.nl of www.warriortablesoccer.com voor foto's en video's van dit topproduct.

Snelle en eenvoudige montage

Ons unieke kastontwerp zorgt voor een snelle en gemakkelijke montage met één eenvoudig stuk gereedschap in ongeveer 25 minuten. Stangen worden geleverd met geassembleerde poppen. Het resultaat is dat u niet langer te maken heeft met het moeizame proces van het bevestigen van alle tafelvoetbalpoppen bij het monteren van de tafel.

Veiligste speeltafel

Ons Protective Rod Guard-systeem helpt afgeleide spelers zodat ze niet worden geraakt door een snel bewegende stang. Ook zullen nieuwsgierige jonge kinderen worden beschermd wanneer ze te dichtbij komen om de actie te bekijken. Ze hebben geen invloed op de speling van de stangen en voegen extra veiligheid toe.

Pro Style lagers

Hoogwaardige gespleten lagers zorgen voor snellere en krachtigere slagen. Dit ontwerp maakt ook eenvoudige installatie van stangen mogelijk. Eenvoudig door opening plaatsen en lagers bevestigen.

Counter Balance Tafelvoetbal Poppen

Onze tafelvoetbal poppen zijn ontworpen met geribbelde voeten voor betere balcontrole en grip. U kunt alle schoten uitvoeren en het banken van de bal wordt gemakkelijker gemaakt. Bovendien behoudt u de balcontrole wanneer u hem vastzet.

Geïntegreerde Tafelpoot versterkers

Onze tafelpoten hebben een draaivoet die is ontworpen om het waterpas stellen op oneffen oppervlakken gemakkelijker te maken. Compleet met een 5 ″ rubberen basis en borgmoer om ongewenste bewegingen tijdens het spelen te voorkomen. U kunt ook elke hoek verhogen of verlagen voor uw ideale speelhoogte.

Balretour in professionele stijl

Onze tafelvoetbaltafels maken het gebruik van slangen overbodig en zorgen voor een meer consistente balteruggave. Deze ingesloten onderkant van de tafel zal de bal naar het midden van de tafel leiden.

Technische informatie

Alle Warrior Professional tafelvoetbaltafels bevatten een gratis onderhoudskit met de volgende items:


 • 2 tafelvoetballen
 • 1 vervangende rode speler
 • 1 vervangende zwarte speler
 • een fles siliconen glijmiddel
 • 1 speld voor spelers te vervangen

Foosballlijst Afmetingen: 143cm L x 82cm W x 92cm H (w / stelvoeten)
Gewicht: 93KG
foosball Man: tegengewicht
Speelveld: witte HPL binnenwanden, groene PVC laminaat met zwarte strepen en een 3-kleuren WTS Logo
Poot- en zijpanelen: zwarte melamine
balretour - bodem leidt de bal naar het midden van de tafel
Op dit merk is al meer dan 1 miljoen dollar prijzengeld gewonnen in Amerika. Uiteraard zal het niet lang duren voordat de toernooien ook in Europa zullen plaats vinden op dit unieke merk.

De tafel die geschikt is voor ieder gezin, maar ook voor iedere wedstrijd speler!